.
Tarviiko uimari paljon enemmän magnesiumia?

Tarviiko uimari paljon enemmän magnesiumia?

Magnesiumin liian alhainen syönti on yleinen vaiva. Esimerkiksi Jenkeissä tutkituista henkilöistä 55 & sai liian heikosti , ja 20% vähemmän kuin puolet normaalista tavoittesta; Alhaisimmillaan 25 % söi tarpeellisen suuren määrän tätä niin vaikuttavaa ainetta! Ongelma verestä kokeilemisessa on ne, että isoin osa kehoon varastoituneesta magnesiumista on kehon osiin, ja veressä majailee vähemmän kuin muutama prosenttia koko vartalon osuude. Täten oikeanlainen testaus paremmilla testeillä on haastavaa ja tämän takia oikein kallista.

Magnesiumilla on osuutta yli kolmessa sadassa eri entsyymin toiminnassa vartalossa, joten tämän puute synnyttää monia epämiellyttäviä sivuoireita. Tämä on nätti tarina, mikä kannattaa katsoa, jos innostaa oppia paremmin magnesiumista. Tässä artikkelissa on listattu myös, mistä lähteistä tätä voi hankkia helpoiten, Ruoista ja toiset lähteet. Tutki siis tuo, mikäli mietit että tarvitset isommin tätä tärkeää mineraalia. Tämän takia sitä ei kannattaisi sivuttaa, koska se on helppoakin ottaa.Älä siis unohda tätä ainetta!

Hyvä magnesiumin saanti on edukasta kaikilla. Se osallistuu esim. muskeleihin, solustoon luustoon ynnä muuhun sellaiseen. On viitteitä että sen puutteella olisi myös kytköksiä sydänsairauksiin.

Monet ihmiset saavat täällä kotimaassa riittävästi tätä tärkeää mineraalia. täällä Jotkut ryhmät ovat yleensä kuitenkin vaarassa. Näitä on esimerkiksi seuraavat suolitoongelmista kärsivät, kakkostyypin diabetesta potevat, alkoholiin koukussa olevat sekä muuten suuret määrät alkoholia juovat jätkät, ja vanhat ihmiset. Näillä riskiryhmillä magnesium jää kehoon vähän. Tämä johtaa siihen, että tätä ei varastoidu vartaloon hyödynnettävään muotoon.
Hankkimalla tarpeeksi tätä tärkeää mineraalia, on tällä huomattavasti hyötyä, kuten vaikka seuraavia: Koehenkilöt hankkivat tämän avulla paremmin voimaa lihaksistaan. Se auttoi taistelemaan kahdenkymmenen vuoden aikana henkillöitä kakkostyypin diabetesta vastaan. Suuremman määrän magnesiuma kehoonsa saaneilla jätkillä havaittin pienempi verenpaine kuin huonosti saaneilla. Sillä oli myös suojaava hyödyt monissa sydänvaivoissa, ja erityisesti rytmihäiriöissä ja usein sydänkohtauksen jälkihoidossa. Jätkät tarvitsevat 350 milligrammaa päivittäin.. Ladyt elävät vaikka 280 milligrammalla. Jotkut suosittelevat kuitenkin suurempaakin annosta. Yksikin mies ehdottaa jopa 10 milligrammaa päivässä jokaista kilogrammaa omaa painoa kohti.

Magnesiumin saanti on ehdotonta, kuten selvästi tiedät. Todella loistavia ruokia on erityisesti basilika, tietyt siemenet, jonka lisäksi monet pähkinälaadut. Lihatuotteet ovat huono magnesiumin lähde, sisältäen alle kaksikymmentä mg sataa grammaa kohti Jos vehnien magnesiumi imeytyisi kehoon kunnolla, olisi se erinomainen magnesiumin lähde.. Kuitenkaan tämä ei erityisesti tahdo imeytymään :(. Viljoissa olevat fosfaatit katsos blokkaavat monien ainesten kunnollista imeytymistä.

Lisäravinteet on kohtuullisen usein nopein lähde magnesiumia. Ne ovat hyviä monille ja on näppäriä. Välttele mieluiten oksidista tehtyjä lisäravinteita, sen takia että niissä magnesium on huonoiten käytettävissä olevaa muotoa. Tätä halpaa ainesta on käytetty monesti edullisuuden takia kaikkein halvimmissa valimisteissa. Muut raaka-aineet on taas jo helposti kehoon varastoituvia.

On kaiken lisäksi tarkasteltu, miten magnesiumin alhainen taso vaikuttaa miehiin, sekä millä tavoin se auttaa jos sitä otetaan enemmän. Osan ajanjakson ajan miehet saivat hyvin vähän magnesiumia, ja vaiheen ajan taas sitä tarpeeksi suuren määrän jauheena. Löydettiin että magnesiumin määrä vartalossa oli yhteys huomattavasti tämän tehoon ja toimintaan. Lyöntitiheys nousi nousi silloin kun magnesiumia ei ollut, laski taas kun sai riitävästi sitä vartaloonsa. Tällä on lisäksi merkittävä yhteys kuntoilijoille. Varmista siis hankkia sitä tarpeeksi!

Saman tyylisiä analyysejä on löydetty monistakin tutkimuksista, jonka lisäksi lopputulos on melko selvä. Kun hankit liian alhaiset määrät tätä mineraalia, tulet olemaan voimattomampi sekä pystyt liikkumaan hitaasti. Juttu jollaisen olisi mahdollista simppelisti korjata hankkimalla mm.. magnesium kapseleita. Tabletteina on lisäksi helppo saada paljon magnesiumia vähällä rahalla! Osta laadulla tehtyjä tuotteita, niin nuo auttavat suuremmalla todennäköisyydellä. Oksidi-muoto on jälleen heikoin magnesium muoto mitä lisäksi on valmisteena käytetty.Vain siksi sitä käytetään suurimmaksi syyksi sen halvan hinnan takia.


Legal

Copyright 2013 - Fundación Friedrich Naumann para la Libertad

Contacto

Fundación Friedrich Naumann para la Libertad

Oficina Regional para América Latina
Cerrada de la Cerca 82
Col. San Ángel Inn
01060 México, D.F.
Tel.: +52 55 5550 1039; 5616 3325
Fax: +52 55 5550 6223